Daily Archives: 18 Mars, 2018

Vuçiq i shqetësuar me rënien e natalitetit: Ne po zhdukemi, shqiptarët në Kosovë po shtohen (video)

Capture

Presidenti i Serbisë, Aleksandar Vuçiq, një pjesë të fjalimit të tij lidhur me zgjidhjen e çështjes së Kosovës, ia ka kushtuar rënies së natalitetit në shtetin e tij dhe shtimit të popullsisë në Kosovë