Daily Archives: 19 Mars, 2018

LAVDI SHQIPTARËVE TË RËNË NË ÇANAKALA

Vullnetarët të rrshtuar në kalanë e Pazarit të RI

Nga disa budallenjë të Facebukut dhe sharlatanë të historisë merret vesh se sot qenka 103 vjetori i përfundimit të Betejës së Çanakalasë.