Daily Archives: 28 Mart, 2018

Kandiq: denon veprimet e  Beogradit zyrtar

hilmo

 

 

Përpjekje e dështuar e BEOGRADIT dhe Vuçiqit për Venjën në zbatim – vendosjen e njëanshme të Republikës “Asociacioni i komunave serbe në veri të Kosovës.”