Daily Archives: 6 Prill, 2018

Seancë solemne e KKB me rastin e 5 prillit Ditës së Rinisë në Sanxhak

2018-04-05-Svecana-Sjednica-S-Mesic-10-1024x678

 

Këshilli Kombëtar Boshnjak mbajti  seancë solemne  me rastin e Ditës së Rinisë në të cilën mysafir special ishte një mik i madh i Sanxhakut, Z. Stjepan Mesiq, presidenti kroat për dy mandate nga viti 2000 deri në 2010 dhe presidenti i fundit i ish-Republikës Socialiste Federative të Jugosllavisë .