Daily Archives: 17 Prill, 2018

Daci: Mali i Zi fsheh krimin tash 19 vite

Ali Daci

Në nëntëmbëdhjetë vjetorin e vrasjes së të përndjekurve nga Kosova në fshatin Husaj të Rozhajës në prill të vitit 1999 po e postoj këtë shkrim të cilin e kam botuar më 23 mars të viti 2009. Si sot e 19 vite drejtësia malazeze nuk ka luajtur nga pika zero e hetimit dhe as që ka denuar kënd nga të dyshuarit për ketë krim makabër.