Daily Archives: 28 Prill, 2018

Lirije Kajtazi: Kosova vazhdon të mbetët dosje e madhe e krimit të pandëshkuar në Ballkanin Perëndimor

liriekajtazi

Kosova vazhdon të mbetët dosje e madhe e krimit të pandëshkuar në Ballkanin Perëndimor, vazhdon të lëngoi nga plaga e hapur e rrëmbimit të njerëzve të saj dhe e fshehjes së vendndodhjes së tyre nga aparati shtetëror i Republikës së Serbisë.