Daily Archives: 5 Maj, 2018

ZYRTARIZOHET GJUHA SHQIPE NË SHKOLLAT E SHBA-SË

new-york-730x440

Shkollat e New Yorkut ofrojnë mësim në gjuhë të ndryshme për gjithë ata që jetojnë në SHBA dhe nga dje, në mënyrë zyrtare është njoftuar se pjesë e listës së gjuhëve në programin mësimor është tashmë edhe gjuha shqipe.