Daily Archives: 23 Maj, 2018

“Srbija do Hilandara”(!)

fadil-kajtazi

Se Kisha Ortodokse Serbe është ne funksion të politikave ekspansioniste serbe në drejtim të popujve jo serb të Ballkanit, dëshmohet nga mesazhi i fundit i shpallur me 10 maj nga Kuvendi i Shenjtë i Peshkopëve, ku thuhet se “Kosova është pjesë e përjetshme e Serbisë qendrore” dhe me këtë rast ju bën thirrje zyrtarëve serb “që asnjëherë nuk duhet të japin pëlqim për tjetërsimin e Kosovës dhe Metohisë.