Daily Archives: 31 Maj, 2018

Festivali “Mirëdita, dobar dan” në Beograd

43978264_303

Festivali „Mirëdita, dobar dan“ mbahet në Beograd prej vitit 2014, me qëllim që shikuesit serbë të njihen më mirë me kulturën dhe zhvillimet shoqërore në Kosovë.