Daily Archives: 16 Qershor, 2018

Gjilani shënon me koncert të madh festiv Ditën e Çlirimit

1

 

 

Komuna e Gjilanit në bashkëpunim me ansamble të ndryshme nga Gjilani dhe qytete të ndryshme, për herë të parë edhe nga Sanxhaku, me këngë e valle kanë shënuar mbrëmë deri vonë 15 qershorin, Ditën e Çlirimit të Gjilanit.