Daily Archives: 17 Qershor, 2018

Rasim Lajiq: Ndarja e Kosovës zgjidhje e mirë për Serbinë, por opsion i vonuar

Rasim_Ljajic_2011-mc.rs_-780x439-640x360

Ministri i Tregtisë dhe Telekomunikacionit në Qeverinë e Serbisë, Rasim Lajiq, ka thënë se ndarja e Kosovës është një zgjidhje e mirë, por e vonuar, të cilën e kundërshton edhe një pjesë e madhe e bashkësisë ndërkombëtare për shkak të ndikimit që do ta kishte edhe për vendet e tjera të rajonit.