Daily Archives: 20 Qershor, 2018

Shkrijelj: Kosova, Sanxhaku, Serbia dhe Mali i Zi të barabartë në Unionin Evropian!

Dino

 

 

Intervista e Ahmaedin Shkrijelit,  Sekretarit të Përgjithshëm të Partisë së Aksionit Demokratik (SDA) në pyetjet e gazetarit Zoran Maksimoviq, dhënë 1TV dhe B92 në lidhje me deklaratën e Z. Rexhep Hoti, Zavenskryetari i Partisë Demokratike të Kosovës, kryetar i së cilës është Kadri Veseli.