Daily Archives: 27 Qershor, 2018

Shqiponja dykrerëshe zbret edhe në birrën zvicerane

birra

Shqiponja dykrerëshe ka marrë dhenë, duke u kthyer në simbol dhe mënyrë shprehje për individë në krejt botën.