Daily Archives: 6 Tetor, 2018

Nxënësit nga Presheva, Bujanoci dhe Medvegja sot në Kosovë

received_1729233003786818

Zyra e Koordinatorit Nacional për Kulturë, Rini dhe Sport në Qeverinë e Kosovës, sot ka organizuar eskursion për nxënësit e shkollave të mesme të Preshevës, Medvegjës dhe Bujanocit.