Daily Archives: 16 Tetor, 2018

Përfaqësuesit e pesë partive politike të Sanxhakut: Së shpejti takim me Erdoanin

perfaqesiesit e Sanxhakut

Përfaqësuesit e Partisë për Veprimit Demokratik (SDA) të Sanxhakut, Partia Demokratike e Sanxhakut (SDP), Partia Liberal Demokratike (LDP), Partia për Sanxhak dhe Partisa Popullore e Sanxhakut, kanë vlerësuar me deklaratë të përbashkët se për trazirat e djeshme në Novi Paza përgjegjës dhe fajtor në radhët ë parë janë autoritetet shtetërore.