Daily Archives: 7 Nëntor, 2018

Zukorliq: Lajiqin duhet me pru në vete, ndërsa Uglaninin me largu nga pushteti me nëpërmjet  komponimeve të qeverive  në komunat e Sanxhakut

ljajic-zukorlic-.ugljanin-4

 

Kryetari i Partisë për Drejtësisë dhe Pajtim (SPP) Muamer Zukorliq, beson se Sulejman Uglanini  mbahet gjallë në jetën politike falë pushtetit  lokal që ka në komunat e Sanxhakut, të cili  duhet t’i shkarkohet  “infuzioni i shtetit”, dhe pastaj do të jetë  minor dhe nuk do të jetë në gjendje  të valëvitet dhe përhap ide destruktive.