Daily Archives: 11 Nëntor, 2018

Shteti i sotem serb produkt i nje akti kriminal

fadil_kajtaziii1537983730-850x556

Me 11 nëntor, në Paris mbahet ceremonia solemne e 100-vjetorit nga përfundimi i Luftës së Parë Botërore

Kjo luftë filloi nga një akt terrorist i organizuar nga Serbia dhe i përkrahur nga Rusia, ku nga ky akt terrorist fitoi më së shumti Serbia pasi me 1918, krijimi i Mbretrisë Serbo – Koroato – Sllovene u bë duke grabitur tokat shqiptare, bullgare, rumune, hungareze dhe austriake.

Fadil Kajtazi