Daily Archives: 25 Janar, 2019

Partia e Aksionit Demokratik (SDA) e Sanxhakut nuk e mbështet regjimin e SNS dhe Aleksandar Vuçiqin

Ahmedin

 

 

Deklaratë nga Sekretari i Përgjithshëm i PAD-it (SDA) të Sanxhakut Ahmedin Shkrijel dhnë për Radio Sto Plus: