Daily Archives: 1 Mars, 2019

Në Malësi unifikimi i votes shqiptare është më së i nevojshem

tuzi

Bashkimi i subjekteve politike shqiptare në ” Forumin shqiptare” në Malësi ka kanalizuar interesat e shqiptarëve për një të ardhme më të lumtur në Komunën e Tuzit. Është dashur një kohë e gjatë që ne të kuptojmë se vetem uniteti na shpëton nga e keqja e madhe, asimilimi, diskriminimi dhe dhunimi institucional i qeverisjes joshqiptare aty.