Daily Archives: 14 Mars, 2019

A e dini çka është karasevdahi?

koshtana

 

‘Koštana’ është dramë e shkrimtarit të njohur serb Borisav Stanković. Kjo dramë është shkruar në vitin 1900 dhe për temë ka folklorin dhe adetet patriarkale serbe të kohës së fundit të shek. XIX. Ngjarja ndodhë në Vrajë, në të cilin qytet po ndryshonte jeta e dikurshme.