Daily Archives: 24 Mars, 2019

20 vite pas, Kosova kujton mrekullinë e quajtur NATO

Mehmet Prishtina

 

Presidenti i 42-të i SHBA-ve, Bill Klinton, duke i krahasuar ngjarjet në Kosovë me ato të Holokaustit, pati deklaruar se “NATO-ja u dha fund përpjekjeve të qëllimshme dhe sistematike për spastrim etnik dhe gjenocid”.