Daily Archives: 2 Maj, 2019

Presidenti i Republikës Sh.T.Z. Ilir Meta priti në një takim të përzemërt një grup studentësh nga Sanxhaku, të cilët ndodhen për një vizitë disa ditëshe në Shqipëri

Meta

Presidenti Meta priti në takim një grup studentësh nga Sanxhaku: Bashkëpunimi i të rinjve në mënyrë të hapur e krijuese është investimi më i mirë për një rajon në paqe, më të sigurt dhe më të begatë.