Daily Archives: 6 Maj, 2019

Serbët protestojnë kundër furrtarit shqiptar

Dhjetëra njerëz protestuan të dielën para furrës “Roma” në qytezën Borça të Serbisë – pronar i së cilës është shqiptari Mon Gjuraj. Para furrës u mblodhën njerëz me flamuj dhe simbole kombëtare të Serbisë.