Daily Archives: 7 Maj, 2019

MINISTRJA BESA SHAHINI: SHQIPTARËT NË SERBI SË SHPEJTI ME ARSIM CILËSOR NË GJUHËN SHQIPE

besaa-730x440

Sot në hapësirat e fakultetit ekonomik të Suboticës në Bujanoc, Ministrja e Arsimit, Rinisë dhe Sportit të Shqipërisë Besa Shahini ka zhvilluar takim me ministrin e Arsimit, Shkencë dhe Zhvillimit të Teknologjisë së Serbisë Mlladen Sharqeviq.