Daily Archives: 9 Maj, 2019

Lirije Kajtazi priti në takim Sellma Gegiq, përfaqësuesen e forumit të gruas së SDA nga Sanxhaku

Lirije dhe Sellam Gegiq

Në ambientet e Parlamentit të Kosovës, Deputetja nga radhët e LDK, përkatësisht kryetarja e forumit të gruas së Lidhejs Demokratike. të Kosvës z. Lirije Kajatazi, priti në një takim përfaqësuesen e forumit të gruas së Partisë së Aksionit Demokratik të Sanxakut zonjën Selma Gegiqin.