Daily Archives: 22 Maj, 2019

Ibrahim Dresheviq në përfaqësuesen e Kosovës

dresevic-640x350

Ibrahim Dresheviq në listën e Bernard Challandes për dy duelet e rradhës të Kosovës na muajin mars ndaj Malit të Zi dhe Bullgarisë

Por, kush  është  Dresheviq?