Daily Archives: 27 Maj, 2019

Lutfi Haziri pret në takim një delegacion të Sanxhakut

haziri dhe uglanin

Kryetari Haziri në cilësi të nënkryetarit të LDK  priti sot në Gjilan kryetarin e Patisë së Aksionit Demokratik të Sanxhakut, Dr. Sulejman Uglanin, me bashkëpunëtorë.