Daily Archives: 29 Maj, 2019

Boshnjakët e Sanxhakut faktor i fort dhe i pa tejkalueshëm  (video)

uglanin press

Konferencë për shtyp e Presidentit të Partisë Sulejman Uglanin
Deklaratën për mediat të  Uglaninit po e transmetojmë  të plotë: