Daily Archives: 6 Qershor, 2019

Vuçiq: edhe pse ua mendojmë më të keqën, nuk duhet t’i nofendojmë

Beograd, 22. decembra 2018.-  Predsednik Aleksandar Vucic (na slici) izjavio je danas da je u prvih 10 meseci trgovisnka razmena izmedju Srbije i BiH porasla za 10,1 odsto, i iznosi 1,5 milijardi evra, uz ocekivanje da bi u naredne dve, a mozda i godinu dana, ta razmena mogla da bude i dve milijarde evra. Vucic je, u obracanju medijima, nakon sastanka sa predsedavajucim Predsednistva BiH Miloradom Dodikom, precizirao da je izvoz Srbije  u BiH 1,084 milijardi evra, dok je uvoz 472 miliona evra. FOTO TANJUG/ TANJA VALIC/ nr

Presidenti i Serbisë, Aleksandër Vuçiç, deklaroi se Gjermania dhe Franca po bashkëpunojnë me administratën amerikane për përgatitjen e samitit të Korrikut në Paris me qëllim që ky tubim të rezultojë me zhbllokimin e dialogut dhe eventualisht me ndonjë marrëveshje mes Prishtinës dhe Beogradit.