Daily Archives: 14 Qershor, 2019

Këshilli Nacional Boshnjak si organ më i lartë i popullit shumicë në Sanxhak kërkon nga Bashkimi Evropian, OSBE dhe Këshilli i Evropës status special!

Mekic

Sot në Novi Pazar,  në selinë e Këshillit Nacional Boshnjak, si organ më i lartë i popullit shumicë në Sanxhak u mbajt  konferencën për gazetar  në të cilën kryetari i Bordit Ekzekutiv,  Prof. Dr. Hasim Mekiq  para gazetarëve doli me  kërkesën e cila u është dërguar Bashkimi Evropian, OSBE-së dhe Këshillit të Evropës, ku u kërkua përkrahja dhe vendosja e statusit special në krahinën e Sanxhakut.