Daily Archives: 16 Qershor, 2019

ALI DACI  NDEROHET ME TITULLIN QYTETAR NDERI I PEJËS !

Ali Daci qytetar ndero i pçejes

 

Shoqata ” Kosova për Sanxhakun”, anëtarësia dhe simpatizantët e saj,  kanë arsye të veçantë të jenë të lumtur dhe të nderuar nga komuna e Pejës me rastin e dekorimit të anëtarit të kryesisë Ali Daci, me titullin Qytetar Nderi të Pejës.

Kosova dhe Bosnja do të zhvillojnë ndeshje volejbolli në Novi Pazar ?

volejboll

 

Veprimet provokatore të kreut të Federatës së Volejbollit të Serbisë, në lidhje me  ndeshjen e përcaktuar miqësore të volejbollit në Palle (Republika Serbe), ka ngjallur reagime në Bosnje dhe Sanxhak.

Gjurmë Shqiptare – Kush po I provokon shqiptarët?! Asimilimi dhe zhdukja e një zone

Kush po i provokon shqiptarët e fshatit Martinaj në Mal të zi? Cili është projekti që synon asimilimin e tyre? Si humbën zona të tëra në Plavë dhe Guci? Çfarë fshihet pas dërgatave serbe në Shas, Rumi, por edhe në Shqipëri? Ndiqni videon e plotë të dokumentarit të ciklit ”Gjurmë Shqiptare” të gazetarit Marin Mema