Daily Archives: 24 Septembar, 2019

Kurti: Shqiptarët dhe Boshnjakët duhet të përsërisin të vërtetën e tyre ashtu siç Beogradi përsërit gënjeshtrat e veta

erdhi dita

Intervistë për portalin më të popullarizuar në Bosnje dhe Hercegovinë

Albin Kurti, kreu i lëvizjes social demokrate Vetëvendosje nga Kosova fitoi numrin më të madh të votave individuale në zgjedhjet e vitit të kaluar, gjë që qeverisë edhe ashtu të brishtë në atë vend i paraqet një kërcënim serioz. Tirania që përjetoi në lëkurën e tij e ndihmoi shumë në pjekjen politike, kurse programet politike dhe ekonomike të cilat ua ofroi qytetarëve të fitojë besimin e tyre.