Daily Archives: 20 Nëntor, 2019

Zukorliq për shqiptarizimin e Sanxhakut dhe pozitën e shqiptarëve atje

Dauti Zukorliq

 Ka shumë njerëz në Pesher  edhe në Novi Pazar që thonë se në një mënyrë ndjehen shqiptarë dhe se deri vonë në shtëpitë apo familjet e tyre është folur shqip