Daily Archives: 21 Nëntor, 2019

Diktatura e shumicës ndaj pakicës shqiptare në Mal të Zi

amerika-620x330

Ja ndodhi përsëri.  Ndalohet, gjobitet dhe dëbohet një shtetas i Shqipërisë nga Policia e Malit të Zi sepse valviti flamurin shqiptar të Gjergj Kastriotit-Skenderbe, në Festivalin vjetor të Gështënjave në rajonin e Krajës, aër Ulqinit.