Daily Archives: 23 Nëntor, 2019

Së paku, le të këndoj gjeli!

bacica
Shqiptarët e Peshterit pas vendosjes së pushtetit komunist, u ballafaquan me vështirësi të mëdha. Ata paraprakisht trajtoheshin të padëshiruar për sllavo-komunistët, po ashtu siç ishin edhe ata të padëshiruar për shqiptarët e Peshterit. Rrethanat e reja, ndikuan që Peshteri, gjegjësisht i tërë Sanxhaku përsëri ra nën pushtimin serb.

SPECIALE E DITËS 20.11.2019 I FTUAR: Dr SULEJMAN UGLANIN – SDA Sanxhak

 

Uglanin intervju

Video

Përfaqësuesit e Ambasadave në  Serbi interesohen pë Sanxhakun

BNV

 

Përfaqësues  të mbrojtjes nga Republika e Austrisë, Republika Federale e Gjermanisë dhe Republika e Bullgarisë kolonel Thomas Ahammer, nënkolonel Thomas Becker dhe kolonel Milcho Ignatov  në N. Pazar vizituan Këshillin Kombëtar Boshnjak .