Daily Archives: 18 Dhjetor, 2019

Istogu nderohet me dy tituj Ambasador paqeje nga misioni INLOVE HUMANITY MISSION.

nuradini

 

 

Istog, 17 dhjetor 2019

Me titullin Ambasador paqeje u nderuan z.Nuradin Imeraj dhe z.Zeqir Mehmetaj .

Titujt i ndanë :

Dashuri Jeta Divintari  dhe  Dritan Korumi Tirane , Ambasador  .