Daily Archives: 13 Januar, 2020

Serbia kujton 1999- tën dhe dekoron kriminelët serb në Malin e Zi

Sahit Kandić

 

Në lajmet e së dielës, më 12 janar 2020, në televizionin publik malazez RTCG, u emitua edhe një veprim i  pa skrupullit i pushtetit kriminel Beogradas.