Daily Archives: 16 Januar, 2020

Unifikohen shqiptarët e Preshevës, garojnë në një listë në zgjedhje

lideretePresheves-750x445

Ministri në Detyrë për Evropën dhe Punët e Jashtme, Gent Cakaj, priti në një takim, në Tiranë, përfaqësuesit politikë të Luginës së Preshevës.