Daily Archives: 2 Shkurt, 2020

Të lumtë mendja, Albin Kurt

albin

Por, kompromisi i fundit të cilin z. Albin Kurti u detyrua që ta bënte ndaj LDK-së si fitues i zgjedhjeve të 6 tetorit 2019, duke ia dhuruar postin e krye-parlamentarit me qëllim të vetëm të arritjes së marrëveshjes bashkë qeverisëse me këtë partner në bisedime, do hynë pa dyshim në analet politike të historisë së re Kosovës, si njëri ndër aktet dhe veprimet më kuptimplota që ndonjëherë e ka bërë ndonjë politikan shqiptar..!?