Daily Archives: 23 Shkurt, 2020

Kryeministri Kurti pa veturë dhe pa përcjellje shkon në punë!

Kurti në këmbë

Kryeministri Albin Kurti i ka sfiduar sulmuesit e Zëvendëskryeministrit Avdullah Hoti. Një ditë pas sulmit, Kurti ka shëtitur dhe ka shkuar në punë duke lëvizur këmbë.