Daily Archives: 1 Mars, 2020

 Sa po ofrohen zgjedhjet në Serbi, rriten tensionet  në Sanxhak!

Solakovc

 

Për deri sa  partitë shqiptare  në Luginë të Preshevës  janë unifikuar dhe po bëjnë përgatitje serioze  për të dal  me listë unike  për zgjedhjet parlamentare në Serbi, Sanxhaku po vlon nga ndarjet dhe urrejtjet ndërpartiake.