Daily Archives: 17 Mars, 2020

Edhe një herë Ahmedin Shkriel e qet nga binarët presidentin serb Vuçiq

Ahmedin

Ahmedin Shkrijel i prish rendin e ditës presidentit serb, i cili  humb durimin duke iu kërcënuar Z. Shkreli që mos të  përzihet në punët e shtetit.

Uglanin në  Mynih: Koncepti i vendosjes së statusit special për Sanxhakun është kërkesë legjitime!

uglanin në munih

 

Për herë të parë në këto dy deceniet  që lamë pas, LDK – Dega në Gjermani dhe shoqata kulturore “Sali Çekaj” ka organizuar një tryezë të rrumbullakët për çështje e Sanxhakut dhe çështjes shqiptare atje.

Tubim madhështor në Mynih të Gjermanisë i organizuar për nderë të kryetarit të PAD- it , Z. Sulejman Uglanin nga Sanxhaku dhe veprës historike të Ismet Azizit kushtuar Kolosit të Sanxhakut Aqif Blytës