Daily Archives: 29 Mars, 2020

Nuk i besoj Vuçiqit, ndihmësve dhe përkrahësve të tij!

Mirza

 

Është i mirëseardhur izolimi i këtyre ditëve të them edhe një vërejtje, lexova kolumnën të cilën autori e kishte titulluar “Mos i beso Vuçiqit edhe kur të dhuron respirator” dhe thotë, madje Mali i Zi qartë i thotë “baju”, nuk duam të na dhuroj dy nga tre respirator të cilët na vodhi