Monthly Archives: Prill 2020

Vesel Ali Daci, Dacaj, Sanxhak, Mali i Zi, pjesa e III-të (video)

Screenshot (54)

Histori të vjetra nga njerëz të vjetër – Stare priče starih ljudi

Vesel Ali Daci , Dacaj, Rožaje , Sandžak, Crna Gora . deo I.

 

Vesel Ali Daci, Dacaj , Rozhajë, Sanxhak , Mali i Zi, pjesa e II – të (vido)

Screenshot (54)

Histori të vjetra nga njerëz të vjetër – Stare priče starih ljudi

Vese Ali Daci, Dacaj, Sandžak, Crna Gora, II deo

Vesel Ali Daci, Dacaj Rozhajë, pjesa e I- rë ( video)

Screenshot (54)

Histori të vjetra nga njerëz të vjetër – Stare priče starih ljudi

Vesel Ali Daci , Dacaj, Rožaje , Sandžak, Crna Gora . deo I.

Në Sanxhak të vendoset sa më pare Mbrojtja Civile

sda-sandzaka-logo_1506959836.498x350

Shpërthimet e zjarreve në  shtëpitë  dhe banesat kolektive në qytetin e Novi Pazarit  janë të shpeshta, dhe me pasoja katastrofale  në humbje jetësh së njerzve dhe me dëme të mëdha materiale, si pasoj e neglizhencës së shërbimit të Zjarrfiksëve, njësie e së cilit është në kuadër të Ministrisë së Punëve të Mbrendshme të republikës së Serbisë.

Bajazit Cecunjanin, pjesa e I rë , Plavë

Screenshot (41)

Histori të vjetra nga njerëz të vjetër – Stare priče starih ljudi

Bajazit Cecunjaj, Bogajiq, Plavë

 

Bajazit Cecunjanin, pjesa e II të, Plavë

Screenshot (41)

Histori të vjetra nga njerëz të vjetër – Stare priče starih ljudi Bajazit Cecunjaj, Bogajiq, Plavë.

 

Riza Gruda (1946) Guci, me vendbanim në Novi Pazar, Pjesa e II-të, (video)

Screenshot (39)

Rizah Gruda (1946), Guci, me vendbanim në Novi Pazar (Pjesa e II-të)

Histori të vjetra nga njerëz të vjetër – Stare priče starih ljudi Rizah Gruda (1946) Guci, me vendbanim në Novi Pazar korrik 2019 Rizah Gruda (1946) Gusinje, mesto stanovanja në Novi Pazar Avust 1919

 

Rizah Gruda (1946), Guci, me vendbanim në Novi Pazar (Pjesa e I-rë)

Screenshot (39)

Rizah Gruda (1946), Guci, me vendbanim në Novi Pazar (Pjesa e I-rë)

Histori të vjetra nga njerëz të vjetër – Stare priče starih ljudi Rizah Gruda (1946) Guci, me vendbanim në Novi Pazar korrik 2019 Rizah Gruda (1946) Gusinje, mesto stanovanja në Novi Pazar Avust 1919

 

7pa5 – Shqiptaret e Sanxhakut – 24 Korrik 2017 – Vizion Plus

IsmetAzizi54654
7pa5 – Shqiptaret e Sanxhakut – 24 Korrik 2017 – Show – Vizion Plus

 

Safet Ademoviq,- Cako, me vendbanim në Shkup, me prejardhje nga Sanxhaku, pjesa e III-të ( video)

Safet Ademoviq - Cako - Copy

Histori të vjetra nga njerëz të vjetër – Stare priče starih ljudi
Safet Ademoviq,- Cako, me vendbanim në Shkup, me prejardhje nga Sanxhaku. U lind në vitin 1959 në Novi Pazar. Nga viti 1961 jeton në Shkup