Daily Archives: 6 Maj, 2020

Iniciativë anti shqiptare!

Mehmet Bardhi

 

Më rastin e sulmit të paskrupullt  të portalit proserb sandžake.rs  i cili shkruan kinse për nji iniciativë  të dalur nga populli. Kjo iniciativë, nëse është , ka për pengimin e punës së organizatën  “Kosova për Sanxhaku”, më pretendimi se kjo organizatë po shqiptarizon popullin e Sanxhakut,  e që është e njejta ka statusin e anëtarit konsultativ-participues në  Këshillin Kombëtar Boshnjak.  Pos tjerash iniciativa , sipas  portalit në fjalë, ka kërkuar që të gjithë ata banorë të Sanxhakut që e deklarohen si shqiptarë, si dhe ata që flasin për rrënjët dhe ADN-në e tyre shqiptare, nuk mund të gjenden në listën e votuesve boshnjakë për zgjedhjet e Këshillit Kombëtar Boshnjak.