Daily Archives: 17 Maj, 2020

 Reagim me  rastin e djegjes së objektit të shkollës në Dacaj

98297435_666240034158967_6254018518132457472_n

 

Kërkojmë nga organet  përgjegjëse shtetërore të rendit e sigurisë që sa më parë  t’i zbulojnë shakaktarin përkatësisht autorin e mundshëm të kësaj zjarrvënie të qëllimshme  me pasoja të  mëdha për këtë shkollë nxënësit, mësimdhënësit dhe për tërë banorët e Malësisë së Rozhajës, e cila iu ekspozua  zjarrit të madh ku u dogjën pyje dhe shtëpi gjithandej.