Daily Archives: 20 Maj, 2020

Shkolla shipe në Dacaj sot përcjellë gjeneratën jubilare të dyzetën (40) nga rihapja e saj në gjuhën shqipe

99289306_10156938780410448_5508578397896310784_n

Ali Daci

Pas nëntë viteve në rrugëtimin e dijes dhe edukatës së mirëfillt, sot po përcjellim klasën e 9 ( nëntë ) gjeneratën e 40 Jubilare të semimaturantëve të Shkollës shqipe ” Dacaj” në Dacaj nga rihapja e saj në gjuhën shqipe. Gjeneratë jubilare dhe e shkëqyeshme.