Daily Archives: 26 Maj, 2020

DEKLERATË E SHOQATËS PATRIOTIKE “ MALËSIA E MADHE-NDERI I KOMBIT “  me ratin e djegjes së shkollës shqipe në Dacaj të Rozhajës

Screenshot (279)

I nderuar z. Ali Daci-Kryetar Shoqate-Manifestimi Tradicional “Ora e Maleve” Rozhajë!

I nderuar Staf Arsimorë dhe të nderuar nxënës të Shkollës Shqipe në Rozhajë!

 

FUSHA E PESHTERIT (III) GJURMËVE TË NJË HISTORIE TË HARRUAR

Ali Daci

 

FERIZ SALLKU NJË NDËR KRYEKAÇAKËT I SANXHAKUT DHE MURAT LOTINA DËSHMORËT E SHQIPËRISË ETNIKE

Shkruan: ALI N. DACI