Daily Archives: 9 Qershor, 2020

TRGOVISHTA E DIKURSHME SHQIPTARE – ROZHAJA ( I )

riyhaja

 

BASHKIA E TRGOVISHTËS – TREGOVISHTËS

Pozita gjeografike dhe rrethanat politike në Komunën e Rozhajës më rrethinë gjatë historisë

( një foto sa një mijë fjalë )

Shkruan : Ali Daci