Daily Archives: 20 Qershor, 2020

Shoqata “Sali Çekaj” në Zvicërr dhe Gjermani nuk kursehen për projekte madhore kombëtare!

Sali çekaj zvicerr

SHHK ” Sali Çekaj” në Zvicërr dhe shoqata kulturore ” Sali Çekaj” në Gjermani në bashkëpunim të ngushtë me  Degën dhe nëndegët e Lidhjes Demokratike të Kosovës në  Gjermani, kanë filluar grumbullimin e mjeteve financiare për ta realizuar projektin madhor, muzeor  ” Veprimtaria atdhetare e heroit Sali Çekaj”.

Bisedë me veprimtarin, studiuesin dhe profesorin, z. Ismet Azizi

Screenshot (346)

Bisedë me veprimtarin, studiuesin dhe profesorin, z. Ismet Azizi.
TV Dielli dhe Radio Kosova e Lirë